Перлова каша в мультиварці

Перлова каша в мультиварці виходить ще більш ніжною і розсипчастою, ніж під час приготування на плиті. Такий ефект досягається за рахунок того, що температура в каструльці мультиварки рівномірно розподіляється по всіх поверхнях. Таким чином, перлова каша одночасно і вариться, і пропікається. Процес займає трохи більше часу, але участь господині при цьому не потрібно – мультиварка сама відмінно впорається з поставленим завданням.
Перлова крупа цінується за свої корисні властивості, які зберігаються навіть при тривалій термічній обробці. Таку кашу рекомендують ввести в раціон і дітям, і дорослим. Вітаміни та мікроелементи в її складі зміцнять імунітет та додадуть бадьорості.
Перлову кашу в мультиварці можна приготувати в якості ситного гарніру і подати з яким-небудь м’ясним або рибним блюдом. Якщо ж додати до неї тільки свіжі овочі, то вийде поживне дієтичне частування. Також мультиварка дозволяє зробити молочну перлову кашу. Такий десерт підійде для сімейного сніданку. Його можна доповнити роками або фруктами на свій смак.
Частіше ж усього перлову кашу в мультиварці готують відразу ж разом з м’ясом. Для цього підходять і філе, і реберця, і стегенця, і навіть тушонка. До них також додають різні овочі, гриби, зелень і приправи. Рецепти відрізняються не тільки інгредієнтами, але і складністю приготування. Так, деякі віднімуть всього пару хвилин, а інші змусять гарненько попрацювати на кухні. У будь-якому випадку з мультиваркою будь кулінарний процес стане простіше і приємніше.