Горохова каша в мультиварці

Горохова каша в мультиварці – це поживне і корисне ласощі, яка придбала свою популярність на Русі ще в стародавні часи. Вся справа в тому, що ця різновид бобових володіє завидною вітамінним складом, а також містить в собі безліч корисних мікроелементів. Додатково до цього, по ситності і поживності горох складе гідну конкуренцію картоплі.
Горохова каша, приготована в мультиварці, легко засвоюється організмом, допомагає відновити обмін речовин, запобігає судинні захворювання і навіть вважається профілактикою раку. Тим не менш щоб вона була при цьому ще й смачною, потрібно знати, як приготувати цю смакоту в кращих традиціях російської кухні.
Щоб горох вийшов м’яким і розсипчастим, його потрібно довго томити на повільному вогні під закритою кришкою, постійно наглядаючи за стравою. Але ось з допомогою мультиварки весь цей процес не завдасть жодного клопоту. Тут досить просто вибрати потрібний режим, і можна спокійно займатися своїми справами. Саме тому для приготування горохової каші краще скористатися кухонною технікою.
Горохову кашу в мультиварці можна приготувати в якості гарніру, просто додавши до гороху воду і трохи солі. Також з нею відмінно поєднуються овочі та м’ясні інгредієнти. Особливо часто готують це блюдо з копченостями, фаршем або тушкованим м’ясом. При цьому ще яких-небудь додаткових інгредієнтів зазвичай не потрібно, так що цілком можна вважати горохову кашу з м’ясом холостяцьким стравою. Максимум поживних речовин, відмінний смак і мінімум кулінарних знань для відмінного результату!