Пшоняна каша

Пшоняна каша з м’ясом в мультиварці

Фото пшоняної каші з м’ясом в мультиварці

Пшоняна каша сама по собі поживна, але для ситної вечері не завадить додати м’ясний інгредієнт. Обсмажувати овочі потрібно при відкритій кришці. Калорійність страви буде залежати від обраного м’яса, тим не менш, навіть з куркою вона буде досить високою.
Інгредієнти:

  • 2 склянки пшона;
  • 600 г м’яса;
  • 7 склянок води;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • ½ Пучка кропу;
  • ½ Ч. л. зіри;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Добре промити м’ясо і пшоно.
  • Нарізати м’ясо кубиками, викласти в чашу мультиварки разом з рослинним маслом.
  • Встановити режим «Випічка» на 30 хвилин.
  • Дрібно нарізати цибулю, натерти моркву, додати овочі до м’яса і обсмажувати до сигналу.
  • Висипати в каструлю пшоно, залити зазначеною кількістю води і додати спеції.
  • Готувати кашу в режимі «Плов» 1 год.
  • Кріп подрібнити і посипати готову страву.