Гречка з тушонкою

Гречка з тушонкою у багатьох асоціюється з походами або солдатською службою, адже у цій страві міститься досить багато поживних речовин, але для нього не потрібні якісь рідкісні або дорогі продукти. Також на користь такого поєднання говорить і смакова складова, адже крупа і ніжні шматочки м’яса перетворюються в дійсно соковите ласощі. Готується гречка з тушонкою за лічені хвилини. Для цього підійде і казанок, і казан, і сковорода, і каструлька, і духовка, і мультиварка.
В домашньому меню також можна зустріти гречку з тушонкою, особливо якщо потрібно максимально швидко приготувати смачну вечерю для всієї родини. Досить навіть цих двох інгредієнтів, змішаних в довільній пропорції, щоб страва вже було смачним і поживним. Тим не менш завжди можна розбавити звичний склад якими-небудь овочами, соусами, зеленню, свіжими і маринованими грибами та ін.
Найпростіше приготувати гречку з тушонкою, якщо окремо зварити кашу і окремо обсмажити інші складові страви. Потім досить просто перемішати між собою всі готові інгредієнти. Після цього потрібно відразу ж подавати таку кашу до столу в ще теплому вигляді. Остиглу гречку з тушонкою перед трапезою обов’язково підігрівають.
При бажанні можна прикрасити готову страву свіжою зеленню, а також подати разом з ним нарізку з овочів, які трохи розбавлять жирні складові цього ласощі. Під час дієти не рекомендується вводити в раціон таке блюдо, оскільки його калорійність досить висока, незалежно від обраних продуктів.