Плов в мультиварці

Швидкий плов з свинини в мультиварці

Традиційний
плов в казані виходить досить жирним,
більш дієтичний варіант, що його можна
приготувати в мультиварці. Свинина —
досить жирний продукт, тому
готувати будемо без використання масла
і без обсмажування продуктів.
Інгредієнти:

  • Свинина —
    0,5 кг;
  • Рис — 0,5 кг
    (можна взяти довгозерний пропарений);
  • Морква — 2
    шт.;
  • Вода — 1 л;
  • Часник — 2
    головки;
  • Зіра — щіпка;
  • Цибуля — 2 шт;
  • Спеції для
    плову.

Як приготувати плов з свинини в мультиварці:

  • Свинину (можна
    взяти з невеликою кількістю жиру)
    добре промиваємо, очищаємо від плівок і
    прожилок, обсушуємо.
  • Рис декілька
    раз промиваємо.
  • М’ясо нарізаємо
    на шматочки. Часник подрібнюємо.
  • Морква
    натираємо, цибулю шаткуємо на дрібні кубики.
  • У мультиварочную
    чашу викладаємо порізану свинину,
    солимо, перчимо.
  • Зверху м’яса
    поміщаємо овочі, далі висипаємо рис.
  • Додаємо
    воду, трохи солі, спеції для плову.
  • Кришку
    мультиварки закриваємо, встановлюємо
    режим «Плов». Готувати будемо 60 хвилин.
  • Плов
    перекладаємо на блюдо, подаємо гарячим.