Швидкий плов з свинини в мультиварці
Традиційний
плов в казані виходить досить жирним,
більш дієтичний варіант, що його можна
приготувати в мультиварці. Свинина —
досить жирний продукт, тому
готувати будемо без використання масла
і без обсмажування продуктів.
Інгредієнти:
- Свинина —
0,5 кг; - Рис — 0,5 кг
(можна взяти довгозерний пропарений); - Морква — 2
шт.; - Вода — 1 л;
- Часник — 2
головки; - Зіра — щіпка;
- Цибуля — 2 шт;
- Спеції для
плову.
Як приготувати плов з свинини в мультиварці:
- Свинину (можна
взяти з невеликою кількістю жиру)
добре промиваємо, очищаємо від плівок і
прожилок, обсушуємо. - Рис декілька
раз промиваємо. - М’ясо нарізаємо
на шматочки. Часник подрібнюємо. - Морква
натираємо, цибулю шаткуємо на дрібні кубики. - У мультиварочную
чашу викладаємо порізану свинину,
солимо, перчимо. - Зверху м’яса
поміщаємо овочі, далі висипаємо рис. - Додаємо
воду, трохи солі, спеції для плову. - Кришку
мультиварки закриваємо, встановлюємо
режим «Плов». Готувати будемо 60 хвилин. - Плов
перекладаємо на блюдо, подаємо гарячим.