Пиріг в мультиварці

Рибний пиріг на кефірі в мультиварці

Ще один простий спосіб перетворити рибні консерви в приголомшливий рибний пиріг. Додаткові спеції краще не використовувати, оскільки риба сама по собі вже може бути з приправами. Краще всього для цього пирога підійде сайра або сардина.
Інгредієнти:

  • 250 мл кефіру;
  • 5 яєць;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 рибна консерва;
  • 1 ч. л. соди;
  • 2 склянки борошна;
  • 2 ч. л. цукру;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 цибулина.

Спосіб приготування:

  • Відварити 3 яйця, очистити цибулю і витягнути рибу з банки (рідина злити).
  • Яйця і цибулю дрібно нарізати, рибу пом’яти виделкою, змішати все в одному посуді.
  • Начинку посолити і поперчити за смаком.
  • Окремо змішати кефір, цукор, сіль і 2 яйця, збити віночком.
  • Засипати в кефірну суміш соду і борошно, ретельно перемішати.
  • Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом і викласти половину тіста.
  • Засипати зверху начинку, рівномірно розподілити і залити рештою тестом.
  • Випікати в режимі «Випічка» 1 година 5 хвилин, потім перевернути пиріг і готувати ще 20 хвилин.