Рибний пиріг на кефірі в мультиварці
Ще один простий спосіб перетворити рибні консерви в приголомшливий рибний пиріг. Додаткові спеції краще не використовувати, оскільки риба сама по собі вже може бути з приправами. Краще всього для цього пирога підійде сайра або сардина.
Інгредієнти:
- 250 мл кефіру;
- 5 яєць;
- 100 г вершкового масла;
- 1 рибна консерва;
- 1 ч. л. соди;
- 2 склянки борошна;
- 2 ч. л. цукру;
- 1 ч. л. солі;
- 1 цибулина.
Спосіб приготування:
- Відварити 3 яйця, очистити цибулю і витягнути рибу з банки (рідина злити).
- Яйця і цибулю дрібно нарізати, рибу пом’яти виделкою, змішати все в одному посуді.
- Начинку посолити і поперчити за смаком.
- Окремо змішати кефір, цукор, сіль і 2 яйця, збити віночком.
- Засипати в кефірну суміш соду і борошно, ретельно перемішати.
- Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом і викласти половину тіста.
- Засипати зверху начинку, рівномірно розподілити і залити рештою тестом.
- Випікати в режимі «Випічка» 1 година 5 хвилин, потім перевернути пиріг і готувати ще 20 хвилин.