Пиріг в мультиварці

Сирний пиріг з вишнею в мультиварці

Для цього рецепта підійде і свіжа, заморожена вишня. Пиріг виходить дуже ніжним і ситним. Особливо це блюдо сподобається діткам, навіть якщо вони зазвичай відмовляються від сиру. Останній краще вибрати не дуже жирний, без великих зерен.
Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна;
  • 5 яєць;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 ст. л. крохмалю;
  • 1 склянка сметани;
  • 350 г сиру;
  • 400 г вишні;
  • Ванілін.

Спосіб приготування:

  • В одну посуд розбити 2 яйця і засипати 2 столові ложки цукру.
  • М’яке вершкове масло викласти до яєць і все добре розтерти.
  • Борошно змішати з ваніліном і розпушувачем, додати до яєць.
  • Замісити м’яке тісто і перекласти його в мультиварку (попередньо змастити чашу маслом).
  • Сформувати не дуже високі бортики.
  • Викласти на тісто вишню і посипати її крохмалем.
  • Залишилися яйця і цукор перемішати з сиром і подрібнити за допомогою блендера.
  • Залити сирну масу на вишні.
  • Готувати пиріг 1 годину 20 хвилин в режимі «Випічка».