Сирний пиріг з вишнею в мультиварці
Для цього рецепта підійде і свіжа, заморожена вишня. Пиріг виходить дуже ніжним і ситним. Особливо це блюдо сподобається діткам, навіть якщо вони зазвичай відмовляються від сиру. Останній краще вибрати не дуже жирний, без великих зерен.
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна;
- 5 яєць;
- 1 склянка цукру;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 100 г вершкового масла;
- 1 ст. л. крохмалю;
- 1 склянка сметани;
- 350 г сиру;
- 400 г вишні;
- Ванілін.
Спосіб приготування:
- В одну посуд розбити 2 яйця і засипати 2 столові ложки цукру.
- М’яке вершкове масло викласти до яєць і все добре розтерти.
- Борошно змішати з ваніліном і розпушувачем, додати до яєць.
- Замісити м’яке тісто і перекласти його в мультиварку (попередньо змастити чашу маслом).
- Сформувати не дуже високі бортики.
- Викласти на тісто вишню і посипати її крохмалем.
- Залишилися яйця і цукор перемішати з сиром і подрібнити за допомогою блендера.
- Залити сирну масу на вишні.
- Готувати пиріг 1 годину 20 хвилин в режимі «Випічка».