Рибний пиріг з консервів

Рибний пиріг з консервів — це випічка з категорії «швидко, смачно і економно». Дійсно, консервована риба коштує недорого, з нею не потрібно довго возитися, чистити, промивати і видаляти кістки — досить розім’яти вміст банки звичайною виделкою. А в поєднанні з картоплею, цибулею, зеленню, рисом, вареними яйцями випічка стає ситної і неймовірно смачною. Але все-таки не варто брати найдешевші консерви. Для рибного пирога купіть горбушу, форель, сайру, скумбрію, оселедець або ставриду.
Рибний пиріг готують з різного тіста: дріжджового, листкового, прісного, дуже популярні заливні пироги — їх роблять на основі рідкого тіста, яким заливають заздалегідь підготовлену начинку. Випікають вироби зазвичай в духовці, але і в мультиварці пироги виходять чудовими. Це сучасне пристосування вже давно оцінили багато господинь. У ньому пироги виходять особливо пишними, м’якими, невагомими. Один з наших рецептів якраз призначений для випікання в мультиварці.
Рибну начинку при бажанні можна замінити на будь-яку іншу. Наприклад, приготувати пироги з грибами і картоплею, вареним яйцем і зеленою цибулею, печінкою та картоплею, м’ясним фаршем — варіантів є безліч.