Шоколадний банановий пиріг в мультиварці
Поєднання банана і шоколаду вважається одним із найвдаліших серед завзятих ласунів. Такий банановий пиріг відрізняється не тільки чудовими смаковими якостями, але і ніжним ароматом. Тісто і начинка готуються дуже просто і досить швидко. Для подрібнення бананів також можна скористатися блендером.
Інгредієнти:
- 200 г борошна;
- 1 ч. л. соди;
- 2 банана;
- 100 г вершкового масла;
- 1 яйце;
- ¼ Ч. л. солі;
- 150 г цукру;
- 100 г сметани;
- 100 г молочного шоколаду.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло підігріти до кімнатної температури.
- Масло з цукром помістити в глибоку миску, збити.
- В отриману суміш додати яйце і збити ще раз.
- В ту ж посудину викласти сметану і соду, перемішати до однорідності.
- Борошно просіяти, змішати з сіллю, поступово додати в тісто.
- Банани почистити, викласти на тарілку і добре розім’яти виделкою.
- Засипати отримане пюре в миску з тестом, перемішати.
- Натерти на крупній тертці шоколад, додати до решти інгредієнтів.
- Перекласти тісто в змащену чашу мультиварки і розрівняти.
- Готувати 65 хвилин в режимі «Випічка», потім дати настоятися 5 хвилин.