Пиріг в мультиварці

Шоколадний банановий пиріг в мультиварці

Поєднання банана і шоколаду вважається одним із найвдаліших серед завзятих ласунів. Такий банановий пиріг відрізняється не тільки чудовими смаковими якостями, але і ніжним ароматом. Тісто і начинка готуються дуже просто і досить швидко. Для подрібнення бананів також можна скористатися блендером.
Інгредієнти:

  • 200 г борошна;
  • 1 ч. л. соди;
  • 2 банана;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • ¼ Ч. л. солі;
  • 150 г цукру;
  • 100 г сметани;
  • 100 г молочного шоколаду.

Спосіб приготування:

  • Вершкове масло підігріти до кімнатної температури.
  • Масло з цукром помістити в глибоку миску, збити.
  • В отриману суміш додати яйце і збити ще раз.
  • В ту ж посудину викласти сметану і соду, перемішати до однорідності.
  • Борошно просіяти, змішати з сіллю, поступово додати в тісто.
  • Банани почистити, викласти на тарілку і добре розім’яти виделкою.
  • Засипати отримане пюре в миску з тестом, перемішати.
  • Натерти на крупній тертці шоколад, додати до решти інгредієнтів.
  • Перекласти тісто в змащену чашу мультиварки і розрівняти.
  • Готувати 65 хвилин в режимі «Випічка», потім дати настоятися 5 хвилин.