Гарбузовий пиріг

Гарбузовий пиріг – блюдо смачне, солодке і дуже оригінальне. Приготувавши такий десерт, можна порадувати всю сім’ю традиційними американськими ласощами.
Гарбуз сам по собі володіє приємним смаком і ароматом.
Доповнити його можна і різними спеціями, які в обов’язковому порядку входять в рецепт гарбузового пирога. Серед них кориця, ваніль, мускатний горіх, лимонний сік, імбир та ін.
Тісто для гарбузового пирога можна приготувати з борошном або манної крупою, воно може бути листковим або пісочним. Начинку можна урізноманітнити сиром, яблуками, чорносливом, ананасом і пр. Відмінним доповненням до пирога стануть волоські горішки або мак, якими можна прикрасити страву зверху.
Також часто пиріг з гарбуза використовують як основу для
другого блюда. Для цього у нього додають різні м’ясні інгредієнти.
Важливо відзначити не тільки смакові якості пирога, але і його
користь для здоров’я. Гарбуз – справжнє джерело вітамінів і мікроелементів. До того ж, солодкий пиріг дуже подобається маленьким діткам.
Гарбуз для пирога можна використовувати у вигляді начинки, або ж
додати в тісто у вигляді пюре.
Подають пиріг з гарбуза в охолодженому стані. До нього
відмінно підійде будь-яке варення або сметана.