Пиріг в мультиварці

Пиріг з капустою і м’ясом в мультиварці

Відмінний варіант пирога з капустою для сімейного обіду або вечері. У ньому поєднується ситне тісто, соковите м’ясо і свіжість овочів. Фарш можна вибирати за смаком, але найкраще підійде змішаний (свинина і яловичина).
Інгредієнти:

  • 300 г капусти;
  • 1 цибулина;
  • 1 склянка борошна;
  • 100 мл молока;
  • 120 г сметани;
  • 300 г фаршу;
  • 50 г твердого сиру;
  • 3 яйця;
  • 100 г вершкового масла;
  • 5 г розпушувача для тіста;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нашаткувати капусту і пом’яти руками.
  • Цибулю подрібнити, змішати з фаршем і обсмажити на сковороді.
  • З’єднати фарш і капусту.
  • Для тіста змішати в одній ємності молоко, масло, борошно, трохи солі і розпушувач.
  • Чашу мультиварки змастити маслом, викласти всередину тісто, зробити бортики.
  • Збити яйця зі сметаною, посолити і поперчити за смаком.
  • Отриману заправку змішати з начинкою (фарш + капуста), добре перешкодити.
  • Перекласти начинку в каструлю, посипати тертим сиром.
  • Готувати 1 годину в режимі «Випічка» і 20 хвилин в режимі «Підігрів».