Пиріг з капустою і м’ясом в мультиварці
Відмінний варіант пирога з капустою для сімейного обіду або вечері. У ньому поєднується ситне тісто, соковите м’ясо і свіжість овочів. Фарш можна вибирати за смаком, але найкраще підійде змішаний (свинина і яловичина).
Інгредієнти:
- 300 г капусти;
- 1 цибулина;
- 1 склянка борошна;
- 100 мл молока;
- 120 г сметани;
- 300 г фаршу;
- 50 г твердого сиру;
- 3 яйця;
- 100 г вершкового масла;
- 5 г розпушувача для тіста;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Нашаткувати капусту і пом’яти руками.
- Цибулю подрібнити, змішати з фаршем і обсмажити на сковороді.
- З’єднати фарш і капусту.
- Для тіста змішати в одній ємності молоко, масло, борошно, трохи солі і розпушувач.
- Чашу мультиварки змастити маслом, викласти всередину тісто, зробити бортики.
- Збити яйця зі сметаною, посолити і поперчити за смаком.
- Отриману заправку змішати з начинкою (фарш + капуста), добре перешкодити.
- Перекласти начинку в каструлю, посипати тертим сиром.
- Готувати 1 годину в режимі «Випічка» і 20 хвилин в режимі «Підігрів».