Смачні оладки з кабачків з сиром і часником
Звичайні кабачкові оладки придбають абсолютно розкішний смак, якщо в тісто додати натертий сир і часник. Хто піклуватися про фігуру, дотримується дієти можуть не смажити оладки на сковороді, а запекти їх в духовці. Дуже смачно подавати таку страву зі сметанним соусом, в який додані часник і подрібнений кріп.
Інгредієнти:
- Молодий Кабачок — 2 шт.;
- Яйце — 2 шт.;
- Сир російський — 100 г;
- Часник — 3 зубчики;
- Борошно — 4 ст. л.;
- Олія рослинна.
- Кріп — пучок;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Кабачки промиваємо, очищаємо від шкірки, натираємо на тертці. Масу перекладаємо в окрему миску, вбиваємо яйця.
- Часник очищаємо, пропускаємо через прес, кріп дрібно шаткуємо, сир натираємо — все відправляємо до кабачків.
- Додаємо борошно, трохи солі, перцю, перемішуємо. Тісто повинне вийти густе, як на звичайні оладки
- Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію.
- Ложкою викладаємо тісто, трохи придавлюючи його, щоб виходили круглі коржі. Між оладками залишаємо трохи місця. Обсмажуємо близько 1 хвилини, потім перевертаємо і закриваємо кришку. Смажимо на повільному вогні.
- Подаємо зі сметаною, майонезом, посипаємо свіжою зеленню.