Оладки з кабачків

Смачні оладки з кабачків з сиром і часником

Звичайні кабачкові оладки придбають абсолютно розкішний смак, якщо в тісто додати натертий сир і часник. Хто піклуватися про фігуру, дотримується дієти можуть не смажити оладки на сковороді, а запекти їх в духовці. Дуже смачно подавати таку страву зі сметанним соусом, в який додані часник і подрібнений кріп.
Інгредієнти:

  • Молодий Кабачок — 2 шт.;
  • Яйце — 2 шт.;
  • Сир російський — 100 г;
  • Часник — 3 зубчики;
  • Борошно — 4 ст. л.;
  • Олія рослинна.
  • Кріп — пучок;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Кабачки промиваємо, очищаємо від шкірки, натираємо на тертці. Масу перекладаємо в окрему миску, вбиваємо яйця.
  • Часник очищаємо, пропускаємо через прес, кріп дрібно шаткуємо, сир натираємо — все відправляємо до кабачків.
  • Додаємо борошно, трохи солі, перцю, перемішуємо. Тісто повинне вийти густе, як на звичайні оладки
  • Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію.
  • Ложкою викладаємо тісто, трохи придавлюючи його, щоб виходили круглі коржі. Між оладками залишаємо трохи місця. Обсмажуємо близько 1 хвилини, потім перевертаємо і закриваємо кришку. Смажимо на повільному вогні.
  • Подаємо зі сметаною, майонезом, посипаємо свіжою зеленню.