Морквяний пиріг

Дієтичний морквяний пиріг в мультиварці

Фото дієтичного морквяного пирога в мультиварці

Що може бути смачніше і корисніше випічки з мультиварки? Особливо, якщо в її основі лежить свіжа морква. Рецепт дуже простий, не потребує багато часу на підготовку. Якщо розтоплювати масло відразу в мультиварці, змащувати каструльку перед приготуванням не доведеться. Кількість інгредієнтів розрахована на стандартну чашу. Для великих моделей збільште його в півтора рази.
Інгредієнти:

  • 1 склянка тертої моркви;
  • 250 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 100 г вершкового масла;
  • 250 г борошна;
  • 1 ст. л. кориці;
  • 10 г розпушувача;
  • ½ Склянки родзинок;
  • ½ Склянки подрібнених волоських горіхів;
  • 1 щіпка солі.

Спосіб приготування:

  • Включити мультиварку в режим «Підігрів» і викласти в чашу вершкове масло, залишити, поки не розтопиться.
  • Моркву почистити і дрібно натерти.
  • Яйця збити, додати цукор і знову збивати до утворення густої піни.
  • Отриману суміш вилити в тарілку з морквою, додати топлене масло, корицю і сіль. Ретельно перемішати.
  • Просіяти борошно, змішати з розпушувачем і висипати до решти інгредієнтів.
  • У загальну тарілку додати родзинки і горішки, ще раз добре перемішати до поного зникнення грудочок.
  • Вилити тісто в каструлю і готувати пиріг 1 годину 5 хвилин в режимі «Випічка».