Дієтичний морквяний пиріг в мультиварці
Фото дієтичного морквяного пирога в мультиварці
Що може бути смачніше і корисніше випічки з мультиварки? Особливо, якщо в її основі лежить свіжа морква. Рецепт дуже простий, не потребує багато часу на підготовку. Якщо розтоплювати масло відразу в мультиварці, змащувати каструльку перед приготуванням не доведеться. Кількість інгредієнтів розрахована на стандартну чашу. Для великих моделей збільште його в півтора рази.
Інгредієнти:
- 1 склянка тертої моркви;
- 250 г цукру;
- 2 яйця;
- 100 г вершкового масла;
- 250 г борошна;
- 1 ст. л. кориці;
- 10 г розпушувача;
- ½ Склянки родзинок;
- ½ Склянки подрібнених волоських горіхів;
- 1 щіпка солі.
Спосіб приготування:
- Включити мультиварку в режим «Підігрів» і викласти в чашу вершкове масло, залишити, поки не розтопиться.
- Моркву почистити і дрібно натерти.
- Яйця збити, додати цукор і знову збивати до утворення густої піни.
- Отриману суміш вилити в тарілку з морквою, додати топлене масло, корицю і сіль. Ретельно перемішати.
- Просіяти борошно, змішати з розпушувачем і висипати до решти інгредієнтів.
- У загальну тарілку додати родзинки і горішки, ще раз добре перемішати до поного зникнення грудочок.
- Вилити тісто в каструлю і готувати пиріг 1 годину 5 хвилин в режимі «Випічка».