Морквяний пиріг

Смачний морквяно-яблучний пиріг в мультиварці

Фото смачного морквяно-яблучного пирога в мультиварці

Відмінний вітамінний десерт для всіх членів сім’ї, який абсолютно не важко приготувати з допомогою мультиварки. Зазначеної кількості борошна може бути багато, тому краще регулювати консистенцію тесту самостійно. Воно повинно вийти не дуже густим, текучим, як для оладок. Зверху готовий пиріг можна покрити шаром свіжої сметани.
Інгредієнти:

  • 2 моркви;
  • 1 яблуко;
  • ½ Склянки родзинок;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1/2 ч. л. кориці;
  • 1 склянка борошна;
  • 3 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • ½ Ч. л. соди.

Спосіб приготування:

  • Яблуко і моркву очистити від шкірки.
  • Моркву натерти, яблуко нарізати кубиками.
  • Яйця змішати з цукром, збити в піну.
  • Додати борошно і перемішувати, поки не зникнуть грудочки.
  • Розтопити вершкове масло, додати в нього соду і корицю, перешкодити.
  • Влити масло в миску з тестом і ще раз все збити з допомогою міксера.
  • Засипати родзинки, морква і яблуко, перешкодити.
  • Змастити каструльку мультиварки, залити тісто і готувати 1 годину 40 хвилин в режимі «Випічка».

Тепер ви знаєте, як готувати морквяний пиріг. Приємного апетиту!
Морквяний пиріг – це популярна вегетаріанська випічка, яку можна включити в свій раціон навіть під час суворої дієти. Спосіб приготування і набір інгредієнтів можна змінювати, перетворюючи цей кекс в десерт, або ж на друге блюдо. Як приготувати справді смачний і вітамінний морквяний пиріг, можна дізнатися у досвідчених кулінарів:

  • Щоб пиріг вийшов пишним, важливо довго і ретельно збивати яйця. Краще всього скористатися блендером;
  • Якщо ви вирішили додати в пиріг сухофрукти, то перед тим, як готувати, їх необхідно помістити в чисту воду на 20-30 хвилин;
  • Практично всі рецепти морквяного пирога можна зробити як солоними, так і солодкими, просто замінивши сіль цукром, або навпаки;
  • Терти моркву можна як вам буде завгодно, залежно від того, наскільки ви любите цей овоч. Якщо не хочете робити акцент на цьому інгредієнти, скористайтесь самої дрібної теркою.