Млинцевий торт

Млинцевий торт зі згущеним молоком і бананами

Фото млинцевого торта зі згущеним молоком і бананами

Простий тортик, для якого не потрібно витрачати час на приготування крему. Тим не менш, цей десерт відмінно впишеться в будь-який солодкий стіл і обов’язково зверне на себе увагу ніжним смаком і бананової начинкою. Рекомендується використовувати тільки варену згущенку, інакше тортик потече.
Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • 600 мл молока;
  • 3 яйця;
  • 1 щіпка солі;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 1 банку вареного згущеного молока;
  • 2 банана;
  • Волоські горіхи.

Спосіб приготування:

  • Яйця, сіль і цукор викласти в тарілочку і змішати віночком, не збиваючи.
  • В яєчну суміш влити 300 мл молока і знову перешкодити.
  • Додати борошно і заважати, поки не зникнуть грудочки.
  • Влити молоко, що залишилося і масло, довести тісто до однорідності.
  • Посмажити млинці без додавання олії.
  • На плоске блюдо викласти стопкою відразу три млинця, змастити згущеним молоком і додати кілька тонких шматочків банана, накрити одним млинцем.
  • Так само сформувати інший торт.
  • Верхній млинець змастити згущеним молоком і прикрасити волоськими горіхами.