Торт з заварним кремом

Торт з заварним кремом багато господинь люблять за простоту приготування. Придбати будь-який кондитерський виріб з по-справжньому якісним і безпечним заварним кремом в магазині проблематично, а зробити десерт в домашніх умовах не складе праці. Дійсно, сам крем готується легко. Знадобиться молоко, яйця, цукор і борошно. Всі інгредієнти змішуються, доводяться до кипіння. Крем вариться до загустіння і охолоджується. Для додання приємного смаку і ніжної консистенції у нього додають вершкове масло, крем збивається, охолоджується, а потім використовується для просочення коржів. Щоб крем придбав тонкий аромат, в нього часто додають ванілін, лимонну цедру, шоколад, корицю та інші наповнювачі.
В якості основи для торта з заварним кремом використовують коржі з бісквітного, заварного, листкового або пісочного тіста — з будь-яким з них ласощі виходить просто чудовим. Також заварний крем добре підходить для приготування тістечок, булочок, трубочок, кошиків різних десертів. Крім того, його подають і як самостійне ласощі.