Млинцевий торт зі сметанним кремом і грибами
Фото млинцевого торта зі сметанним кремом і грибами
Дуже поживний торт зі сметанним кремом, який замінить собою не тільки закуску, але і основну їжу. Приготування займе лише трохи більше часу, ніж звичайні млинці. При бажанні в начинку можна додати зелень, після того, як знімете її з вогню. Якщо ви віддаєте перевагу плавлений сир, поставте торт на кілька хвилин у духовку.
Інгредієнти:
- 250 г борошна;
- 1/3 склянки рослинного масла;
- 500 мл молока;
- 1 ст. л. цукру;
- 1 щіпка солі;
- 2 яйця;
- 6 ст. л. сметани;
- 250 г твердого сиру;
- 400 г грибів;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Яйця збити, додати молоко, сіль і цукор, перешкодити.
- Всипати борошно невеликими порціями, постійно помішуючи тісто.
- Розігріти сковороду з рослинним маслом, вилити на неї з допомогою ополоника порцію тіста.
- Обсмажити млинці з обох боків до рум’яності і скласти на тарілку.
- Дрібно нарізати гриби, цибулю – півкільцями, обсмажити до золотистого кольору.
- Посолити і поперчити начинку прямо в сковороді, залити сметаною і перешкодити.
- Довести суміш до кипіння і проварити кілька хвилин.
- Натерти сир на середній тертці.
- Викласти на блюдо перший млинець, покласти на нього частину грибів і трохи присипати сиром.
- Таким же чином додати інші млинці, чергуючи їх з грибами.
- Верхній млинець також змастити начинкою і висипати на нього залишки сиру.