Млинцевий торт

Млинцевий торт зі сметанним кремом і грибами

Фото млинцевого торта зі сметанним кремом і грибами

Дуже поживний торт зі сметанним кремом, який замінить собою не тільки закуску, але і основну їжу. Приготування займе лише трохи більше часу, ніж звичайні млинці. При бажанні в начинку можна додати зелень, після того, як знімете її з вогню. Якщо ви віддаєте перевагу плавлений сир, поставте торт на кілька хвилин у духовку.
Інгредієнти:

  • 250 г борошна;
  • 1/3 склянки рослинного масла;
  • 500 мл молока;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 щіпка солі;
  • 2 яйця;
  • 6 ст. л. сметани;
  • 250 г твердого сиру;
  • 400 г грибів;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Яйця збити, додати молоко, сіль і цукор, перешкодити.
  • Всипати борошно невеликими порціями, постійно помішуючи тісто.
  • Розігріти сковороду з рослинним маслом, вилити на неї з допомогою ополоника порцію тіста.
  • Обсмажити млинці з обох боків до рум’яності і скласти на тарілку.
  • Дрібно нарізати гриби, цибулю – півкільцями, обсмажити до золотистого кольору.
  • Посолити і поперчити начинку прямо в сковороді, залити сметаною і перешкодити.
  • Довести суміш до кипіння і проварити кілька хвилин.
  • Натерти сир на середній тертці.
  • Викласти на блюдо перший млинець, покласти на нього частину грибів і трохи присипати сиром.
  • Таким же чином додати інші млинці, чергуючи їх з грибами.
  • Верхній млинець також змастити начинкою і висипати на нього залишки сиру.