М’ясо з овочами, запечене у фользі в духовці
Фольга для того і придумана, щоб весь сік залишався всередині і постійно просочував м’ясо та інші інгредієнти. За цим рецептом підливи буде більш ніж достатньо, адже в ній візьмуть участь ще й ароматні овочі. У підсумку свинина перетвориться в справжній делікатес, який точно не затримається на тарілках. Якщо планується пригощати дітей або затятих супротивників гострих страв, то краще виключити з рецепту імбир.
Інгредієнти:
- 1 кг свинини;
- 2 моркви;
- 3 зубчики часнику;
- 2 болгарських перцю;
- 2 цибулини;
- 1 ч. л. свіжої петрушки;
- 2 ст. л. соєвого соусу;
- 3 см кореня імбиру;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Натерти на дрібній тертці моркву і корінь імбиру, цибулю і болгарський перець нарізати невеликими кубиками.
- Нарізати свинину кубиками середньої величини, полити соєвим соусом м’ясо.
- До свинини також додати подрібнений часник, дрібно нарізану петрушку і імбир, спеції за смаком.
- Потримати В маринаді свинину 30 хвилин в холодильнику.
- Відрізати два однакових шматочка фольги, на кожен викласти рівну кількість м’яса і овочів.
- Загорнути краї фольги і перекласти обидві порції на деко, запікати свинину в фользі в духовці 2 години при 180 градусах.