М'ясо у фользі в духовці

М’ясо з овочами, запечене у фользі в духовці

Фольга для того і придумана, щоб весь сік залишався всередині і постійно просочував м’ясо та інші інгредієнти. За цим рецептом підливи буде більш ніж достатньо, адже в ній візьмуть участь ще й ароматні овочі. У підсумку свинина перетвориться в справжній делікатес, який точно не затримається на тарілках. Якщо планується пригощати дітей або затятих супротивників гострих страв, то краще виключити з рецепту імбир.
Інгредієнти:

  • 1 кг свинини;
  • 2 моркви;
  • 3 зубчики часнику;
  • 2 болгарських перцю;
  • 2 цибулини;
  • 1 ч. л. свіжої петрушки;
  • 2 ст. л. соєвого соусу;
  • 3 см кореня імбиру;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Натерти на дрібній тертці моркву і корінь імбиру, цибулю і болгарський перець нарізати невеликими кубиками.
  • Нарізати свинину кубиками середньої величини, полити соєвим соусом м’ясо.
  • До свинини також додати подрібнений часник, дрібно нарізану петрушку і імбир, спеції за смаком.
  • Потримати В маринаді свинину 30 хвилин в холодильнику.
  • Відрізати два однакових шматочка фольги, на кожен викласти рівну кількість м’яса і овочів.
  • Загорнути краї фольги і перекласти обидві порції на деко, запікати свинину в фользі в духовці 2 години при 180 градусах.