Маринад для курки

Смачний маринад для курки гриль

Кури гриль напевно входять у список улюблених страв кожної сучасної людини. Щоб поласувати цією стравою, зовсім не обов’язково відправлятися в магазин – достатньо правильно замаринувати м’ясо і обсмажити на мангалі, або ж запекти в мікрохвильовій печі в режимі «гриль». Такий соус не зовсім звичайний. Він дозволяє отримати м’ясо зі смаком курки гарячого копчення. Маринаду вистачить на цілу курку, вагою 2-2,5 кг
Інгредієнти:

  • 1 стакан молока;
  • 1 стакан йогурту;
  • Приправа для шашлику або для курки;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Курку розділити на шматочки і змішати зі спеціями і сіллю, або ж натерти ними цілу курку.
  • Викласти курку в глибоку миску, залити йогуртом і молоком.
  • Залишити в прохолодному місці на час від 3-4 годин до доби.
  • Обсмажити шматочки на решітці, або запекти в мікрохвильовій печі.