Смачний маринад для курки гриль
Кури гриль напевно входять у список улюблених страв кожної сучасної людини. Щоб поласувати цією стравою, зовсім не обов’язково відправлятися в магазин – достатньо правильно замаринувати м’ясо і обсмажити на мангалі, або ж запекти в мікрохвильовій печі в режимі «гриль». Такий соус не зовсім звичайний. Він дозволяє отримати м’ясо зі смаком курки гарячого копчення. Маринаду вистачить на цілу курку, вагою 2-2,5 кг
Інгредієнти:
- 1 стакан молока;
- 1 стакан йогурту;
- Приправа для шашлику або для курки;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Курку розділити на шматочки і змішати зі спеціями і сіллю, або ж натерти ними цілу курку.
- Викласти курку в глибоку миску, залити йогуртом і молоком.
- Залишити в прохолодному місці на час від 3-4 годин до доби.
- Обсмажити шматочки на решітці, або запекти в мікрохвильовій печі.