Маринад з медом для курки в духовці
Кількість інгредієнтів в рецепті розраховане на 8-9 курячих ніжок або стегенець. В якості спецій можна взяти будь-яку сушену зелень, паприку, суміш перців і пр. Такий маринад гарантує хрустку скоринку і солодкуватий присмак курочки.
Інгредієнти:
- 1 ст. л. соєвого соусу;
- 1 ст. л. меду;
- 1 ст. л. гірчиці;
- 1 ст. л. рослинного масла;
- 3 зубчики часнику;
- Сіль, спеції.
Спосіб приготування:
- У глибоку посудину викласти гірчицю і мед.
- Додати олію і соєвий соус, перешкодити.
- Курку натерти сіллю і спеціями на свій смак.
- Часник подрібнити, додати до м’яса і перешкодити.
- Залити гомілки (ніжки) маринадом і добре перемішати.
- Накрити блюдо кришкою і прибрати в холодильник мінімум на 3 години.
- Готувати курку в духовці при температурі 180 градусів близько години.