Маринад для курки

Маринад з медом для курки в духовці

Кількість інгредієнтів в рецепті розраховане на 8-9 курячих ніжок або стегенець. В якості спецій можна взяти будь-яку сушену зелень, паприку, суміш перців і пр. Такий маринад гарантує хрустку скоринку і солодкуватий присмак курочки.
Інгредієнти:

  • 1 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 ст. л. меду;
  • 1 ст. л. гірчиці;
  • 1 ст. л. рослинного масла;
  • 3 зубчики часнику;
  • Сіль, спеції.

Спосіб приготування:

  • У глибоку посудину викласти гірчицю і мед.
  • Додати олію і соєвий соус, перешкодити.
  • Курку натерти сіллю і спеціями на свій смак.
  • Часник подрібнити, додати до м’яса і перешкодити.
  • Залити гомілки (ніжки) маринадом і добре перемішати.
  • Накрити блюдо кришкою і прибрати в холодильник мінімум на 3 години.
  • Готувати курку в духовці при температурі 180 градусів близько години.