Малосольні огірки

Малосольні огірки в каструлі за 5 хвилин

Такий рецепт відмінно виручить в ситуації, коли малосольні огірочки потрібні прямо тут і зараз. 5 хвилин на приготування – це не образний вислів, а реальний час, яке знадобиться господині. Головне не забути нарізати овочі невеликими кружечками, адже цілі огірки так швидко вже точно не просолятся. Каструльку потрібно вибрати таку, щоб огірки зайняли приблизно третину посудини.
Інгредієнти:

  • 1 кг огірків;
  • 1 пучок кропу;
  • 3 зубчики часнику;
  • 2 ст. л. солі.

Спосіб приготування:

  • Огірки промити, відрізати кінчики.
  • Нарізати огірки кружечками по півсантиметра в товщину і викласти в каструлю.
  • Подрібнити часник і кріп, висипати до огірків.
  • Все посолити, накрити каструлю кришкою і гарненько потрясти (приблизно 3 хвилини).
  • Залишити огірки настоятися ще на пару хвилин і подавати страву до столу.