Курячі сердечка

Смачні курячі сердечка з картоплею в сметані

Картопля — традиційний буденний гарнір, але і його можна урізноманітнити, якщо замість курки або яловичини, приготувати курячі сердечка. Вийде ніжна і дуже гармонійне блюдо. При бажанні додайте моркву, болгарський перець і використовуйте улюблені спеції — так страва набуде більш насичений смак. Подавайте сердечка з картоплею на обід або вечеря з овочевим салатом і зеленню.
Інгредієнти:

  • Курячі сердечка — 500 г;
  • Картопля — 500 г;
  • Сметана — 100 мл;
  • Цибуля — 2 шт.;
  • Часник — 2 зубчики;
  • Олія для смаження;
  • Сіль, перець;
  • Зелень.

Спосіб приготування:

  • Курячі сердечка очищаємо від плівок, промиваємо, обсушуємо, обсмажуємо в олії 10 хвилин. Потім перекладаємо в каструлю.
  • Лук очищаємо, подрібнюємо, злегка обсмажуємо, перекладаємо до сердечком.
  • Картоплю нарізаємо шматочками, додаємо до основних інгредієнтів.
  • У каструлю вливаємо склянку води, тушкуємо 20 хвилин, додаємо подрібнений часник, сіль, спеції і сметану. Перемішуємо, готуємо на слабкому вогні до повної готовності всіх компонентів.
  • Подаємо блюдо гарячим, посипавши зеленню.