Смачні курячі сердечка з картоплею в сметані
Картопля — традиційний буденний гарнір, але і його можна урізноманітнити, якщо замість курки або яловичини, приготувати курячі сердечка. Вийде ніжна і дуже гармонійне блюдо. При бажанні додайте моркву, болгарський перець і використовуйте улюблені спеції — так страва набуде більш насичений смак. Подавайте сердечка з картоплею на обід або вечеря з овочевим салатом і зеленню.
Інгредієнти:
- Курячі сердечка — 500 г;
- Картопля — 500 г;
- Сметана — 100 мл;
- Цибуля — 2 шт.;
- Часник — 2 зубчики;
- Олія для смаження;
- Сіль, перець;
- Зелень.
Спосіб приготування:
- Курячі сердечка очищаємо від плівок, промиваємо, обсушуємо, обсмажуємо в олії 10 хвилин. Потім перекладаємо в каструлю.
- Лук очищаємо, подрібнюємо, злегка обсмажуємо, перекладаємо до сердечком.
- Картоплю нарізаємо шматочками, додаємо до основних інгредієнтів.
- У каструлю вливаємо склянку води, тушкуємо 20 хвилин, додаємо подрібнений часник, сіль, спеції і сметану. Перемішуємо, готуємо на слабкому вогні до повної готовності всіх компонентів.
- Подаємо блюдо гарячим, посипавши зеленню.