Курячі сердечка, тушковані з сметанному соусі в мультиварці
Смачне і поживне блюдо, а враховуючи невисоку вартість субпродукту, ще й бюджетне. Внесе різноманітність в повсякденне меню, а при красивої подачі буде непогано виглядати і на святковому столі. Приготуємо курячі сердечка в мультиварці: ця незамінна помічниця дозволить заощадити час. Щоб урізноманітнити блюдо, зробити його смак більш насиченим, можна додати трохи свіжих грибів, сиру, улюблених спецій. Подавати страву найкраще зі спагеті або розсипчастим рисом.
Інгредієнти:
- Курячі сердечка — 600 г;
- Сметана — 250 мл (вершки);
- Цибуля — 2 шт.;
- Борошно — 1 ст. л.;
- Олія для смаження;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо в мультиварці (режим «Випічка») до легкого золотистого кольору.
- Курячі сердечка ретельно промиваємо під проточною водою в. Це зручно робити за допомогою друшляка.
- Сердечка обсмажуємо разом з цибулею 15 хвилин.
- Встановлюємо режим «Гасіння» , закриваємо кришку, готуємо 30 хвилин.
- Через півгодини додаємо ложку борошна, сіль, перець, сметану. Все перемішуємо.
- Блюдо тушкуємо ще 7 хвилин.
- Подаємо з улюбленим гарніром. З сердечками, тушкованими в сметані, чудово поєднуються макарони, картопляне пюре, розсипчастий рис, овочевий салат.