Курячі сердечка

Курячі сердечка, тушковані з сметанному соусі в мультиварці

Смачне і поживне блюдо, а враховуючи невисоку вартість субпродукту, ще й бюджетне. Внесе різноманітність в повсякденне меню, а при красивої подачі буде непогано виглядати і на святковому столі. Приготуємо курячі сердечка в мультиварці: ця незамінна помічниця дозволить заощадити час. Щоб урізноманітнити блюдо, зробити його смак більш насиченим, можна додати трохи свіжих грибів, сиру, улюблених спецій. Подавати страву найкраще зі спагеті або розсипчастим рисом.
Інгредієнти:

  • Курячі сердечка — 600 г;
  • Сметана — 250 мл (вершки);
  • Цибуля — 2 шт.;
  • Борошно — 1 ст. л.;
  • Олія для смаження;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо в мультиварці (режим «Випічка») до легкого золотистого кольору.
  • Курячі сердечка ретельно промиваємо під проточною водою в. Це зручно робити за допомогою друшляка.
  • Сердечка обсмажуємо разом з цибулею 15 хвилин.
  • Встановлюємо режим «Гасіння» , закриваємо кришку, готуємо 30 хвилин.
  • Через півгодини додаємо ложку борошна, сіль, перець, сметану. Все перемішуємо.
  • Блюдо тушкуємо ще 7 хвилин.
  • Подаємо з улюбленим гарніром. З сердечками, тушкованими в сметані, чудово поєднуються макарони, картопляне пюре, розсипчастий рис, овочевий салат.