Курячі сердечка

Салат з курячих сердечок з грибами

Простий, але разом з тим оригінальний салат, який відмінно підійде як для святкового столу, так і в якості добавки до повсякденного обіду або вечері. Сухарики кладіть у страву безпосередньо перед подачею, щоб вони не встигли розм’якнути. Квасоля в цьому рецепті можна замінити на кукурудзу або зовсім виключити.
Інгредієнти:

  • Курячі сердечка — 300 г;
  • Печериці — 300 г;
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • Часник зубчики;
  • Квасоля червона — ½ банки (консервована);
  • Сухарики житні — 100 г;
  • Яйце — 2 шт.;
  • Огірок солоний — 1 шт.;
  • Олія для смаження;
  • Майонез — 3 ст. л. (можна замінити густою сметаною);
  • Перець, сіль, зелень для прикраси.

Спосіб приготування:

  • Яйця відварюємо, нарізаємо кубиками. Огірок невеликими кубиками.
  • Сердечка ретельно промиваємо, розрізаємо навпіл. Гриби очищаємо, нарізаємо пластинками.
  • Цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо в олії. Додаємо сердечка, готуємо 15 хвилин.
  • Додаємо печериці, перемішуємо, смажимо до готовності грибів. Охолоджуємо.
  • Часник подрібнюємо, змішуємо з майонезом.
  • З’єднуємо всі інгредієнти: гриби з сердечками, нарізані яйця, огірок, квасоля (попередньо злив рідина), сухарики, додаємо майонезно-часниковий соус. Перемішуємо, за смаком додаємо сіль, перець. Відразу подаємо.