Крем для торта

Смачний сирний крем для торта

Фото смачного сирного крему для торта

Сирний крем завжди надає торту якусь родзинку, перетворює його у вишуканий і корисний десерт. Чим ретельніше ви просеете цукрову пудру, тим ніжніше вийде вся маса. Сир повинен бути 9%-ої жирності, або більше. Подрібнювати його на початковому етапі необхідно до повного розбивання зерен.
Інгредієнти:

  • 250 г сиру;
  • 50 г вершкового масла;
  • 1 ч. л. ванільного екстракту;
  • 200 г цукрової пудри.

Спосіб приготування:

  • Сир викласти в миску, додати ванільний екстракт і масло.
  • Змішати інгредієнти між собою за допомогою блендера або міксера.
  • Просіяти до сиру цукрову пудру, злегка помішати ложкою.
  • Збивати крем міксером, поки не вийде однорідна гладка маса.

Масляний шоколадний крем для торта

Фото масляного шоколадного крему для торта

Навіть невелика кількість какао-порошку перетворює будь торт в шоколадне ласощі. При цьому калорійність крему не збільшиться, так і саме приготування не стане важче. Перед тим, як готувати, масло краще нагріти до кімнатної температури.
Інгредієнти:

  • 120 г вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 150 г цукрової пудри;
  • 15 г какао;
  • 15 мл води;
  • 5 г ванільного екстракту.

Спосіб приготування:

  • Викласти масло в глибоку тарілку, добре збити.
  • Вбити яйце, продовжувати збивати до легкості.
  • Додати цукрову пудру і добре вимісити масу ложкою.
  • Воду сильно охолодити, змішати з ванільним екстрактом і какао.
  • Отриману суміш додати в загальну тарілку, ретельно перемішати.