Крем з вершків для бісквітного торта
Фото крему з вершків для бісквітного торта
Один з найпростіших варіантів крему для торта. Щоб отримати ідеальну консистенцію, важливо вибрати досить жирні і свіжі вершки. Якщо вони хоча б трохи прокиснут, використовувати їх для крему вже не варто. Застосовувати для збивання блендер або високу швидкість міксера не рекомендується, оскільки так вершки можуть дуже швидко перетворитися в масло.
Інгредієнти:
- 500 мл вершків;
- 50 р цукрової пудри;
- 5 г ванільного цукру.
Спосіб приготування:
- Змішати ванільний цукор і пудру розтерти крупинки.
- Вершки вилити в глибоку мисочку, збивати міксером, починаючи з маленькій швидкості.
- В середині приготування збільшити швидкість і всипати цукор тоненькою цівкою.
- Припинити збивання, коли вершки стануть добре тримати форму.