Крем для торта

Крем з вершків для бісквітного торта

Фото крему з вершків для бісквітного торта

Один з найпростіших варіантів крему для торта. Щоб отримати ідеальну консистенцію, важливо вибрати досить жирні і свіжі вершки. Якщо вони хоча б трохи прокиснут, використовувати їх для крему вже не варто. Застосовувати для збивання блендер або високу швидкість міксера не рекомендується, оскільки так вершки можуть дуже швидко перетворитися в масло.
Інгредієнти:

  • 500 мл вершків;
  • 50 р цукрової пудри;
  • 5 г ванільного цукру.

Спосіб приготування:

  • Змішати ванільний цукор і пудру розтерти крупинки.
  • Вершки вилити в глибоку мисочку, збивати міксером, починаючи з маленькій швидкості.
  • В середині приготування збільшити швидкість і всипати цукор тоненькою цівкою.
  • Припинити збивання, коли вершки стануть добре тримати форму.