Домашні котлети з яловичого фаршу в духовці
Фото №2. Рецепт домашніх котлет з яловичого фаршу в духовці
Котлети в духовці завжди виходять більш ніжними і
поживними, ніж під час смаження на сковорідці. Яловичий фарш можна змішати зі
свинячий, щоб котлети вийшли більш соковитими. Блюдо відмінно поєднується з
картопляним пюре.
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 1 кг;
- Білий хліб – 2 шматочки;
- Цибуля – 2шт;
- Яйця – 2шт;
- Сіль, перець.
Як приготувати домашні котлети з яловичого фаршу:
1.
Через м’ясорубку пропустити ріпчасту цибулю і хліб,
додати до фаршу і перемішати;
2.
Додати сирі яйця, сіль і перець, ще раз ретельно
вимісити;
3.
Зліпити невеликі котлети і викласти їх на деко на
відстані один від одного;
4.
На деко налити трохи кип’яченої води;
5.
Запікати в духовці при температурі 180 градусів 35-40
хвилин.