Котлети з фаршу

Соковиті котлети з рибного фаршу

Фото №4. Рецепт соковитих котлет з рибного фаршу

Для рибних котлет підходять практично будь-які види риби.
Блюдо виходить соковитим, пісним і низькокалорійним. Для фаршу краще
використовувати тільки чисте м’ясо, без кісточок. Смачніше всього такі котлети
будуть з додатковою начинкою.
Інгредієнти:

  • Рибний фарш – 500г;
  • Молоко – 100мл;
  • Білий хліб – 1 шматочок;
  • Яйця – 2шт;
  • Вершкове масло – 30г;
  • Манка (крупа) – 2ст.л.;
  • Борошно;
  • Панірувальні сухарі;
  • Сіль, перець.

Як приготувати котлети з рибного фаршу:
1.
Налити в миску молоко і замочити в нього хліб;
2.
Віджати м’якуш, додати до рибного фаршу;
3.
Фарш посолити і поперчити, всипати манку і перемішати;
4.
Зварити круто яйце;
5.
Яйце і вершкове масло натерти на тертці, посолити і
поперчити;
6.
У молоко, яке використовували для замочування хліба,
додати друге яйце і збити віночком;
7.
З фаршу зробити плоскі коржі, на середину додати
трохи масла з яйцем і зліпити котлети;
8.
Кожну котлету вмочити в яєчно-молочну суміш і
обваляти в панірувальних сухарях;
9.
Розігріти сковороду і обсмажити котлети з обох сторін
до появи золотистої скоринки;
10. Накрити
сковороду кришкою, зменшити вогонь і готувати ще 5-10 хвилин.
Тепер ви знаєте, як готувати котлети з курячого фаршу. Приємного апетиту!
Котлети з фаршу – це інтернаціональне друга страва,
яке легко приготувати в домашніх умовах. Особливо воно сподобається завзятим
м’ясоїдам, а для всіх інших можна зробити рибні котлети. Як приготувати
котлети, щоб все вийшло ідеально, підкажуть поради досвідчених господинь:

  • Котлети можуть служити непоганим стратегічним запасом. Можна
    зробити заготовки і зберігати їх у морозилці до запитання;
  • Перед тим, як робити котлети, руки слід змочити водою;
  • Щоб котлети в духовці не виходили пересушеними, на
    деко потрібно додавати трохи води;
  • Ріпчасту цибулю можна відразу ж перемолоти разом з м’ясом, або
    ж дрібно нарізати, обсмажити і тільки потім додати фарш;
  • Якщо м’ясо саме по собі не жирне, можна додати до фаршу
    трохи вершкового масла.