Курячі котлети рубані

Курячі котлети рубані – це легке, але в той же час соковите блюдо, яке сучасні господині частенько готують для домашньої трапези. Його простий склад дозволяє запропонувати таке частування навіть маленьким діткам і смачно перекусити під час дієти. Різні цікаві доповнення традиційних рубаних котлет деколи перетворюють їх на справжні витвори мистецтва, гідні будь-якого ресторанного меню.
Фарш для рубаних котлет отримують, просто нарізаючи філе дуже дрібними кубиками. В нього додають сіль, перець, яйця, цибулю, а також якийсь жирний молочний продукт. На його роль підходить кефір, сметана або майонез. Щоб при цьому фарш не став занадто рідким, в нього кладуть борошно, манку, крохмаль або вівсяні пластівці. Як необов’язкових, але дуже смачних інгредієнтів виступають гриби, твердий або плавлений сир, кабачки, зелень та ін При цьому яскраві складові дозволяють не тільки поліпшити смак, але і зробити котлети більш цікавими на вигляд.
Готувати січені курячі котлети можна будь-яким зручним способом. Для цього підійде духовка, сковорода, паро – або мультиварка. У будь-якому випадку страва буде готове через 20-30 хвилин, не вимагаючи до себе особливої уваги під час приготування. Подають рубані котлети з ситним гарніром або нарізкою зі свіжих овочів.