Котлети з яловичого фаршу на пару в мультиварці
Ці котлетки стануть прекрасною альтернативою своїм «жирним» конкурентам, які смажаться в олії на сковороді. При бажанні можна взяти змішаний фарш з яловичини і свинини. Якщо ви використовуєте покупної фарш, спочатку спробуйте його на сіль, а лише потім додайте спеції.
Інгредієнти:
- 600 г яловичого фаршу;
- 1 цибулина;
- 1 ст. л. майонезу;
- 1 яйце;
- 3 зубчики часнику;
- 1 ст. л. сметани;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Дрібно нарізати цибулю, пропустити через прес часник.
- Змішати фарш, цибулю, часник, сіль і перець в необхідних пропорціях.
- Вбити у фарш яйце, додати сметану і майонез, все гарненько перемішати.
- Зліпити котлетки, відправити їх у форму для пароварки.
- У каструлю залити 5 склянок води, встановити насадку з котлетками.
- Готувати в режимі «На пару» 35 хвилин.