Котлети на пару в мультиварці

Котлети з яловичого фаршу на пару в мультиварці

Ці котлетки стануть прекрасною альтернативою своїм «жирним» конкурентам, які смажаться в олії на сковороді. При бажанні можна взяти змішаний фарш з яловичини і свинини. Якщо ви використовуєте покупної фарш, спочатку спробуйте його на сіль, а лише потім додайте спеції.
Інгредієнти:

  • 600 г яловичого фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 1 ст. л. майонезу;
  • 1 яйце;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 ст. л. сметани;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Дрібно нарізати цибулю, пропустити через прес часник.
  • Змішати фарш, цибулю, часник, сіль і перець в необхідних пропорціях.
  • Вбити у фарш яйце, додати сметану і майонез, все гарненько перемішати.
  • Зліпити котлетки, відправити їх у форму для пароварки.
  • У каструлю залити 5 склянок води, встановити насадку з котлетками.
  • Готувати в режимі «На пару» 35 хвилин.