Картопля, запечена з кабачками в мультиварці
Картопля з кабачками в мультиварці – це ніжний, що тане в роті ласощі. Воно порадує не лише любителів рослинної їжі, але навіть завзятих м’ясоїдів. Також такий простий рецепт допоможе в піст або під час дієти. При бажанні можна доповнити будь-м’ясним або рибним блюдом, використовуючи тушковані в мультиварці овочі як гарнір. Кабачки чистити не обов’язково.
Інгредієнти:
- 4 картоплини;
- 1 кабачок;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- Зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Картоплю і кабачки почистити, промити, нарізати кубиками (кабачки трохи дрібніше, ніж картопля).
- Цибулю також очистити від лушпиння і дрібно порубати.
- Обсмажити цибулю на оливковій олії до золотистого кольору в мультиварці на режимі «Смаження» або окремо на сковороді.
- Картоплю і кабачки посолити і поперчити, викласти в чашу мультиварки разом з цибулею, додати подрібнений часник.
- Готувати в режимі «Гасіння» 30-35 хвилин, перевіряючи на готовність картоплю.
- При необхідності додати трохи води або овочевого бульйону.
- Готову страву прикрасити зеленню, що знайдеться в холодильнику.