Картопля з фаршем і грибами в мультиварці
У кожної господині буває так, що з вечора залишається картопляне пюре, і хочеться перетворити його в більш цікаве блюдо. Саме таким стане запіканка з фаршем, приготована в мультиварці. Навіть якщо основного продукту немає під рукою, можна легко приготувати його спеціально для цього кулінарного експерименту. Ніжне й ароматне блюдо напевно збере за столом всю сім’ю від мала до велика.
Інгредієнти:
- 5 картоплин;
- 300 г фаршу;
- 450 г маринованих грибів;
- 3 ст. л. борошна;
- 4 яйця;
- 1 цибулина;
- 250 г майонезу;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- На режимі «Смаження» обсмажити фарш до напівготовності, посолити і поперчити.
- Цибулю порізати півкільцями, засипати до фаршу, перешкодити і продовжувати смажити ще 5-10 хвилин (поки цибуля не стане золотистим).
- З картоплі приготувати пюре в окремій каструлі (можна в мультиварці, але це займе більше часу).
- Товчену картоплю перекласти в глибоку миску, додати яйця і борошно, замісити тісто.
- Вийняти фарш з мультиварки, змастити стіни і дно чаші вершковим маслом.
- На дно викласти половину картопляного тіста, потім фарш і подрібнені гриби, і знову половину тіста.
- Готувати запіканку 20 хвилин в режимі «Випічка».