Картопля в мультиварці

Картопля з фаршем і грибами в мультиварці

У кожної господині буває так, що з вечора залишається картопляне пюре, і хочеться перетворити його в більш цікаве блюдо. Саме таким стане запіканка з фаршем, приготована в мультиварці. Навіть якщо основного продукту немає під рукою, можна легко приготувати його спеціально для цього кулінарного експерименту. Ніжне й ароматне блюдо напевно збере за столом всю сім’ю від мала до велика.
Інгредієнти:

  • 5 картоплин;
  • 300 г фаршу;
  • 450 г маринованих грибів;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 4 яйця;
  • 1 цибулина;
  • 250 г майонезу;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • На режимі «Смаження» обсмажити фарш до напівготовності, посолити і поперчити.
  • Цибулю порізати півкільцями, засипати до фаршу, перешкодити і продовжувати смажити ще 5-10 хвилин (поки цибуля не стане золотистим).
  • З картоплі приготувати пюре в окремій каструлі (можна в мультиварці, але це займе більше часу).
  • Товчену картоплю перекласти в глибоку миску, додати яйця і борошно, замісити тісто.
  • Вийняти фарш з мультиварки, змастити стіни і дно чаші вершковим маслом.
  • На дно викласти половину картопляного тіста, потім фарш і подрібнені гриби, і знову половину тіста.
  • Готувати запіканку 20 хвилин в режимі «Випічка».