Картопля в мультиварці

Тушкована картопля з м’ясом і капустою в мультиварці

Краще всього для цієї страви використовувати яловичину або телятину. Вони ідеально поєднуються з представленими овочами і роблять страву справді цікавим та вишуканим. Тим не менше цілком підійде і свинина і м’ясо птиці. Деякі навіть замінюють м’ясної інгредієнт рибою. Головне не забути відрегулювати час приготування під вибраний продукт.
Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 500 г капусти;
  • 1 кг картоплі;
  • 1 помідор;
  • 2 моркви;
  • 2 лаврових листа;
  • 50 г топленого масла;
  • 2 склянки води;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Овочі почистити, моркву натерти на тертці, картоплю нарізати брусочками, помідори – невеликими кубиками, капусту нашаткувати.
  • Викласти капусту в миску і посипати сіллю, добре пом’яти руками.
  • М’ясо нарізати невеликими шматочками, як на гуляш.
  • У каструлю покласти топлене масло, включити режим «Випічка».
  • Викласти м’ясо з морквою, готувати 20 хвилин, не помішуючи.
  • Додати в чашу помідор, картопля, капусту і лавровий лист.
  • Посолити і поперчити весь вміст мультиварки, ретельно перемішати.
  • Воду закип’ятити і залити нею м’ясо з овочами, вибрати режим «Плов».
  • Продовжувати приготування 1 годину під закритою кришкою, періодично помішуючи блюдо.