Тушкована картопля з м’ясом і капустою в мультиварці
Краще всього для цієї страви використовувати яловичину або телятину. Вони ідеально поєднуються з представленими овочами і роблять страву справді цікавим та вишуканим. Тим не менше цілком підійде і свинина і м’ясо птиці. Деякі навіть замінюють м’ясної інгредієнт рибою. Головне не забути відрегулювати час приготування під вибраний продукт.
Інгредієнти:
- 500 г м’яса;
- 500 г капусти;
- 1 кг картоплі;
- 1 помідор;
- 2 моркви;
- 2 лаврових листа;
- 50 г топленого масла;
- 2 склянки води;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Овочі почистити, моркву натерти на тертці, картоплю нарізати брусочками, помідори – невеликими кубиками, капусту нашаткувати.
- Викласти капусту в миску і посипати сіллю, добре пом’яти руками.
- М’ясо нарізати невеликими шматочками, як на гуляш.
- У каструлю покласти топлене масло, включити режим «Випічка».
- Викласти м’ясо з морквою, готувати 20 хвилин, не помішуючи.
- Додати в чашу помідор, картопля, капусту і лавровий лист.
- Посолити і поперчити весь вміст мультиварки, ретельно перемішати.
- Воду закип’ятити і залити нею м’ясо з овочами, вибрати режим «Плов».
- Продовжувати приготування 1 годину під закритою кришкою, періодично помішуючи блюдо.