Як приготувати картоплю по-селянськи: найсмачніші рецепти

Картопля по-селянськи в мультиварці або аерогрилі

Особливість картоплі по-селянськи — мінімум продуктів і приголомшливо смачний результат. Використовуйте спеції і ароматні трави, щоб збагатити смак страви. Часу на готування часто не вистачає, в цьому допоможе сучасна техніка. Приготуємо запашну рум’яну картоплю в мультиварці або аерогрилі.
Інгредієнти:

  • Картопля — 500 г;
  • Сіль, перець;
  • Олія рослинна;
  • Італійські трави — 1 ч. л. (розмарин, прованські трави, або будь-які спеції за смаком).

Спосіб приготування:

  • Картоплю очищаємо (якщо використовуємо молоду, то видаляти шкірку не потрібно). Кожен коренеплід розрізаємо на 4 частини.
  • Рясно посипаємо картопляні часточки сіллю і спеціями.
  • У мультиварочну чашу наливаємо олію, викладаємо картоплю.
  • Встановлюємо режим «Випічка» на 30 хвилин. У процесі приготування картоплю кілька разів перемішуємо, щоб  рівномірно просмажилася.
  • Для приготування в аерогрилі ґрати змащуємо олією, викладаємо картоплю. Готуємо при температурі 250
    –  25 хвилин.
  • Готову картоплю посипаємо свіжою січеною зеленню і подаємо з овочевим салатом.