Картопля по-селянськи в мультиварці або аерогрилі
Особливість картоплі по-селянськи — мінімум продуктів і приголомшливо смачний результат. Використовуйте спеції і ароматні трави, щоб збагатити смак страви. Часу на готування часто не вистачає, в цьому допоможе сучасна техніка. Приготуємо запашну рум’яну картоплю в мультиварці або аерогрилі.
Інгредієнти:
- Картопля — 500 г;
- Сіль, перець;
- Олія рослинна;
- Італійські трави — 1 ч. л. (розмарин, прованські трави, або будь-які спеції за смаком).
Спосіб приготування:
- Картоплю очищаємо (якщо використовуємо молоду, то видаляти шкірку не потрібно). Кожен коренеплід розрізаємо на 4 частини.
- Рясно посипаємо картопляні часточки сіллю і спеціями.
- У мультиварочну чашу наливаємо олію, викладаємо картоплю.
- Встановлюємо режим «Випічка» на 30 хвилин. У процесі приготування картоплю кілька разів перемішуємо, щоб рівномірно просмажилася.
- Для приготування в аерогрилі ґрати змащуємо олією, викладаємо картоплю. Готуємо при температурі 250
– 25 хвилин. - Готову картоплю посипаємо свіжою січеною зеленню і подаємо з овочевим салатом.