Суп з качки з картоплею і капустою в мультиварці
Дійсно наваристим суп може вийти тільки з домашньої качки, тому варто спробувати знайти саме такий суповий набір. На тлі звичних перших страв це ласощі викликає щирий захват у домочадців. Вермішель повинна бути тонкою, на кшталт «павутинки». Калорійність страви мінімальна – можна без побоювань дозволити його собі під час дієти. При цьому в супі з качки міститься безліч корисних поживних речовин, а вітамінний склад доповнює цвітна капуста і брокколі.
Інгредієнти:
- Качиний суповий набір;
- 3 картоплини;
- 200 г цвітної капусти;
- 200 г броколі;
- 1 морква;
- 4 ст. л. вермішелі;
- 1 цибулина;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Викласти шматочки качки в каструлю і залити водою до верхньої позначки.
- Закрити кришку, включити режим «Суп» і варити бульйон 1 годину.
- Нарізати кубиками картоплю, розібрати на суцвіття цвітну капусту і брокколі.
- Дрібно посікти цибулю, нарізати кружечками моркву.
- Дістати качку з готового бульйону, а замість неї скласти в каструлю овочі.
- Суп посолити і поперчити за смаком, варити в тому ж режимі ще 1 годину.
- Відокремити м’ясо від кісточок, додати його за 10 хвилин до готовності страви разом з вермішеллю.
- Варити суп з качки в мультиварці до звукового сигналу, потім дати йому настоятися.