Запечений гарбуз з яблуками в мультиварці
Гарбуз, запечена в мультиварці, хороша і сама по собі. Тим
не менше, її можна зробити ще смачніше, додавши улюблені фрукти, горіхи, мед або
сироп. Блюдо виходить дуже солодким, з приємним смаком і ароматом. Хороший
варіант для легкого сніданку.
Інгредієнти:
- 1 кг гарбуза;
- 6 яблук;
- 1 стакан води;
- 2ст.л. цукру;
- 50г вершкового масла;
- 150г горіхів (будь-яких);
- Спеції: сіль, кориця.
Спосіб приготування:
1.
Нарізати гарбуз невеликими шматочками, не товще 1,5 см;
2.
Почистити і дрібно нарізати яблука;
3.
Викласти шматочки гарбуза і яблук в мультиварку;
4.
Розтопити масло і вилити в чашу;
5.
Додати горіхи, корицю і сіль за смаком;
6.
Залити страву водою і
закрити кришку;
7.
Вибрати режим «Гасіння», готувати 1 годину;
8.
Подати до столу зі сметаною.