Гарбуз в мультиварці

Запечений гарбуз з яблуками в мультиварці

Гарбуз, запечена в мультиварці, хороша і сама по собі. Тим
не менше, її можна зробити ще смачніше, додавши улюблені фрукти, горіхи, мед або
сироп. Блюдо виходить дуже солодким, з приємним смаком і ароматом. Хороший
варіант для легкого сніданку.
Інгредієнти:

  • 1 кг гарбуза;
  • 6 яблук;
  • 1 стакан води;
  • 2ст.л. цукру;
  • 50г вершкового масла;
  • 150г горіхів (будь-яких);
  • Спеції: сіль, кориця.

Спосіб приготування:
1.
Нарізати гарбуз невеликими шматочками, не товще 1,5 см;
2.
Почистити і дрібно нарізати яблука;
3.
Викласти шматочки гарбуза і яблук в мультиварку;
4.
Розтопити масло і вилити в чашу;
5.
Додати горіхи, корицю і сіль за смаком;
6.
Залити страву водою і
закрити кришку;
7.
Вибрати режим «Гасіння», готувати 1 годину;
8.
Подати до столу зі сметаною.