Гарбуз в мультиварці

Суп з гарбуза з м’ясом в мультиварці

Незвичайний і дуже смачний суп з гарбуза. Його насичений смак
і пряний аромат оцінять навіть визнані гурмани. Найголовніше – це безперечна
користь для всього організму, яка ховається в кожному шматочку гарбуза.
Інгредієнти:

  • 1½кг гарбуза;
  • 150мл вершків;
  • 1 цибулина;
  • 2 курячі грудки;
  • 2л води;
  • 1 морква;
  • 2ст.л. вершкового масла;
  • Спеції: сіль, корінь імбиру, мускатний горіх.

Спосіб приготування:
1.
Курячі грудки промити, викласти в чашу мультиварки і
залити водою;
2.
Виставити програму «Варка на пару» і варити бульйон 30
хвилин;
3.
Гарбуз почистити і нарізати квадратами зі стороною
4см;
4.
Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти.
5.
На сковороді розтопити вершкове масло, покласти в неї
морква, цибуля, мускатний горіх, імбир, трохи обсмажити;
6.
З мультиварки дістати м’ясо. Замість нього засипати овочі
і гарбуз;
7.
Варити в тому ж режимі ще півгодини;
8.
Дістати гарбуза з бульйону і подрібнити у блендері до
стану пюре;
9.
Пюре посолити, додати вершки і перемішати віночком;
10. Варену
курку подрібнити і додати в суп.