Гарбуз в мультиварці

Солодка каша з гарбуза в мультиварці

Каша з гарбуза – улюблене з дитинства ласощі, яким легко
можна замінити висококалорійні десерти. Приготована на молоці, каша
виходить дуже ніжною і апетитною. При цьому вся кухня наповнюється приємним
гарбузовим ароматом, який при бажанні можна посилити корицею.
Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза;
  • 1 ½ склянки рису;
  • 100г кураги;
  • ½ Склянки цукру;
  • 2 склянки молока;
  • 1 стакан води;
  • 70 г вершкового масла;
  • ½ч.л. солі;
  • 2ст.л. меду.

Спосіб приготування:
1.
Рис промити і залити окропом на 10 хвилин;
2.
Гарбуз почистити і нарізати кубиками по 2 см кожний;
3.
Курагу промити і злити воду з рису;
4.
Викласти шматочки гарбуза, рис і курагу в глибоку миску;
5.
Засипати цукром і перемішати;
6.
Перекласти отриману суміш у каструлю, залити водою
і молоком, посолити;
7.
Покласти в чашу шматочок вершкового масла;
8.
Включити режим «Каші» (час виставитися
автоматично);
9.
Дати настоятися каші ще 30 хвилин після приготування;
10. Полити
медом і подати до столу.