Суп солянка збірна м’ясна з капустою в мультиварці
Приготування супу солянки зазвичай процес трудомісткий, але мультиварка може значно скоротити витрачені ресурси. При цьому суп виходить менш жирним, але таким же поживним.
Інгредієнти:
- Грудинка – 250г;
- Шинка – 250г;
- Цибуля – 1шт;
- Капуста – 1 шт (приблизно 1кг);
- Помідори – 2шт;
- Червоний перець (солодкий) – 1шт;
- Солоні огірки – 3шт;
- Кріп – 50г;
- Лимон – 1шт;
- Часник – 2 зубчики;
- Цукор – 1ч.л.;
- Сіль і перець.
Спосіб приготування:
1.
Овочі промити, очистити;
2.
Подрібнити солоні огірки і часник, нарізати кубиками
червоний перець і помідори, нашаткувати цибулю і капусту, зелень розрізати на середні
частини;
3.
Все м’ясо нарізати однаковими кубиками середньої
величини;
4.
Помідори і часник помістити в блендер, зробити томатну
пасту;
5.
У чашу мультиварки вилити ложку соняшникової олії,
викласти цибулю і перець, включити режим «Смаження» і готувати з відкритою кришкою до
прозорості цибулі;
6.
Додати в каструлю м’ясо і в тому ж режимі обсмажити
до рум’яної скоринки;
7.
Відключити «Смаження», додати солоні огірки, капусту та
спеції;
8.
Злегка віджати капусту руками прямо всередині каструлі,
посипати цукром;
9.
Заправити страву томатною пастою і двома склянками води;
10. Включити
програму «Тушкування» на 40 хвилин;
11. Відкрити
кришку, видавити сік з третини лимона і посипати солянку зеленню;
12. Закрити
кришку і готувати ще 1 годину;
13. Дати
супу настоятися в режимі «Підігрів» 15 хвилин.