Скумбрія з лимоном, запечена в мультиварці
Скумбрія, запечена на пару, виходить чудово ніжною і м’якою. Бережна обробка з допомогою мультиварки дозволяє зберегти в рибі весь сік, але при цьому не збільшує її калорійність. Якщо захочеться зробити страву більш ситним, слід подавати його з картоплею або рисом. Для легкої трапези достатньо свіжих овочів і зелені.
Інгредієнти:
- 2 скумбрії;
- 1 цибулина;
- 1 лимон;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Відрізати рибі голову, тушку почистити і випатрати.
- Посолити і поперчити скумбрію, нарізати порційними шматочками.
- Викласти шматочки один за одним на фольгу.
- Цибулю і лимон нарізати кільцями, помістити їх між частинами риби.
- Загорнути тушку скумбрії у фольгу і викласти в насадку для приготування на пару.
- У чашу мультиварки залити 2 склянки води, встановити режим «Пароварка» на 30 хвилин.