Скумбрія, запечена з овочами і грибами
Простий рецепт фаршированої рибки, яка стане відмінним доповненням будь-якого столу. В начинку також рекомендується додати трохи петрушки. Гриби повинні бути дуже дрібно нарізані. Можна скористатися для цього блендером.
Інгредієнти:
- 1 скумбрія;
- 1 морква;
- 100 г грибів;
- 1 цибулина;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Відрізати плавники і голову, скумбрію випатрати, промити черевну частину.
- Зробити надріз вздовж хребта і акуратно його витягти.
- Рибину трохи обсушити, посолити і поперчити.
- Гриби дуже дрібно нарізати і обсмажити на рослинному маслі.
- Цибулю і моркву також подрібнити або натерти на тертці.
- Обсмажити овочі до м’якості, змішати з грибами.
- Нафарширувати рибу начинкою і скріпити черевце зубочистками.
- Обернути риб’ячу тушку фольгою.
- Запікати скумбрію 35 хвилин при температурі 200 градусів.