Запечена скумбрія

Скумбрія, запечена з овочами і грибами

Простий рецепт фаршированої рибки, яка стане відмінним доповненням будь-якого столу. В начинку також рекомендується додати трохи петрушки. Гриби повинні бути дуже дрібно нарізані. Можна скористатися для цього блендером.
Інгредієнти:

  • 1 скумбрія;
  • 1 морква;
  • 100 г грибів;
  • 1 цибулина;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Відрізати плавники і голову, скумбрію випатрати, промити черевну частину.
  • Зробити надріз вздовж хребта і акуратно його витягти.
  • Рибину трохи обсушити, посолити і поперчити.
  • Гриби дуже дрібно нарізати і обсмажити на рослинному маслі.
  • Цибулю і моркву також подрібнити або натерти на тертці.
  • Обсмажити овочі до м’якості, змішати з грибами.
  • Нафарширувати рибу начинкою і скріпити черевце зубочистками.
  • Обернути риб’ячу тушку фольгою.
  • Запікати скумбрію 35 хвилин при температурі 200 градусів.