Вівсяна каша геркулесова

Геркулесова каша з полуницею в мультиварці

Смачний і корисний сніданок — це, звичайно, каша, а найкращий варіант — геркулес. Розширюємо смак страви свіжою полуницею і бананом, хоча можна вибрати будь-які ягоди або фрукти на ваш смак. Замініть цукор медом, згущеним молоком, варенням. Якщо бажаєте отримати більш рідку кашу, то збільште кількість молока.
Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці — 1 ст.;
  • Молоко — 2 ст.;
  • Цукор — 3 ст. л.;
  • Масло вершкове — 1 ст. л.;
  • Сіль — щіпка;
  • Свіжа полуниця — 50 г (будь-які ягоди або фрукти);
  • Банан — 1 шт.

Спосіб приготування:

  • Вівсяні пластівці всипаємо в каструлю, заливаємо молоком. Краї мультиварочной чаші змащуємо вершковим маслом: так каша «не втече». Додаємо сіль, цукор.
  • Встановлюємо режим «Молочна каша», в залежності від мультиварки, каша готується 10-20 хвилин.
  • Після звукового сигналу відкриваємо кришку, додаємо масло, кашу перемішуємо.
  • Фрукти промиваємо, полуницю нарізаємо акуратними скибочками, банан — гуртками.
  • Кашу подаємо гарячою, прикрасивши свіжими фруктами.