Смачні «ліниві вареники з манкою і сиром
«Ліниві вареники завжди виходять дуже ніжними і м’якими, тому можна сміливо пропонувати їх самим молодшим членам родини. Солодкуватий смак і апетитний аромат нікого не залишать байдужим. Щоб запах був ще більш солодким, досить додати в тісто пакетик ванільного цукру. Подавати страву потрібно гарячим, доповнивши сметаною або згущеним молоком в залежності від власних уподобань.
Інгредієнти:
- 350 г сиру;
- 3 ст. л. манної крупи;
- 3 ст. л. борошна;
- 1 ч. л. цукру;
- ½ Ч. л. солі;
- 1 яйце.
Спосіб приготування:
- В одній посуді змішати сир, манку, борошно, яйце, сіль і цукор.
- Все ретельно перемішати до однорідного стану.
- Тісто розділити на кілька частин і скачати ковбаски по 1,5 см в товщину.
- Ковбаски нарізати на порційні шматочки.
- Закип’ятити воду для варіння вареників, трохи її посолити.
- Викласти заготовки в каструльку з окропом, перешкодити і накрити кришкою.
- Після того як «ліниві вареники спливуть, варити ще 5 хвилин.
- Готові вареники дістати з каструльки з допомогою шумівки.