Вареники з сиром

Смачні «ліниві вареники з манкою і сиром

«Ліниві вареники завжди виходять дуже ніжними і м’якими, тому можна сміливо пропонувати їх самим молодшим членам родини. Солодкуватий смак і апетитний аромат нікого не залишать байдужим. Щоб запах був ще більш солодким, досить додати в тісто пакетик ванільного цукру. Подавати страву потрібно гарячим, доповнивши сметаною або згущеним молоком в залежності від власних уподобань.
Інгредієнти:

  • 350 г сиру;
  • 3 ст. л. манної крупи;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 1 ч. л. цукру;
  • ½ Ч. л. солі;
  • 1 яйце.

Спосіб приготування:

  • В одній посуді змішати сир, манку, борошно, яйце, сіль і цукор.
  • Все ретельно перемішати до однорідного стану.
  • Тісто розділити на кілька частин і скачати ковбаски по 1,5 см в товщину.
  • Ковбаски нарізати на порційні шматочки.
  • Закип’ятити воду для варіння вареників, трохи її посолити.
  • Викласти заготовки в каструльку з окропом, перешкодити і накрити кришкою.
  • Після того як «ліниві вареники спливуть, варити ще 5 хвилин.
  • Готові вареники дістати з каструльки з допомогою шумівки.