Чебуреки з м'ясом

Чебуреки з м’ясом – це досить просте і доступне частування, яке зовсім не складно приготувати самостійно. Тим не менш, вона все частіше зустрічається в ролі фірмового страви не тільки у домогосподарок, але і в ресторанних меню. Вся справа в тому, як спекти чебуреки з м’ясом і як урізноманітнити рецепт тіста і начинки.
Варіантів тіста для чебуреків досить багато. Воно може бути заварним, кефірним, прісним, з додаванням яєць або ж без, з горілкою або мінеральною водою і т. д. В будь-якому випадку після замішування тісто стає еластичним і досить міцним, що дозволяє зробити заготовки для чебуреків максимально тонкими. Розгорнувши порційні шматочки в коржі, на них викладають підготовлену заздалегідь начинку. При цьому вона займає не більш як 1/3 від тесту.
Фарш для начинки можна взяти покупної або зробити його самостійно. Крім м’яса в нього додають яйця, велика кількість ріпчастої цибулі, зелень, воду, різні приправи і спеції. Вважається, що смачніше всього чебуреки виходять, якщо фарш зробити з кількох видів м’яса.
Перед тим як пекти чебуреки, їх дуже міцно защипують по краях. У цей момент можна надати їм більш привабливий вигляд, скориставшись фігурним ножем. На крайній випадок досить прим’яти краєчок вилочкою, що також виглядає досить симпатично. Готові чебуреки з м’ясом подають до столу гарячими, доповнюють холодною сметаною.