Тушкована капуста з куркою

Тушкована квашена капуста з куркою в мультиварці

Дуже просте блюдо на кожен день, яка анітрохи не зашкодить фігурі, але дозволить швидко втамувати голод. В мультиварці квашена капуста з куркою гаситься досить довго, але при тому її практично не потрібно контролювати. Досить просто пару раз перемішати інгредієнти між собою. Перед тим як готувати квашену капусту, обов’язково промийте її під водою, щоб блюдо не вийшло занадто кислим. Добре поєднується з запропонованими інгредієнтами приправа хмелі-сунелі.
Інгредієнти:

  • 700 г квашеної капусти;
  • 300 г курки;
  • 1 пучок кропу;
  • 2 цибулини;
  • 1 ст. л. томатної пасти;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 100 мл води;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Куряче філе промити і нарізати його невеликими кубиками.
  • У чашу мультиварки налити рослинне масло, вибрати режим «Випічка».
  • М’ясо викласти у каструлю, обсмажувати під закритою кришкою 15 хвилин, пару раз перешкодити.
  • Нарізати цибулю півкільцями і додати до курки, смажити разом ще 10 хвилин.
  • Квашену капусту промити під проточною водою, відкинути на друшляк.
  • Перемішати цибулю з куркою, зверху викласти капусту і додати воду.
  • Включити режим «Гасіння», закрити кришку, готувати квашену капусту з куркою 20 хвилин.
  • Дрібно нарізати кріп і додати його в каструлю мультиварки.
  • Слідом відправити томатну пасту, посолити і поперчити все за смаком, перемішати.
  • Готувати капусту в тому ж режимі ще 15 хвилин, ненадовго залишити страву на «Підігріві».