Макарони по-флотськи з фаршем

Макарони по-флотськи з фаршем можна віднести до розряду ситних і поживних страв. При цьому вони ще й дуже смачні, незалежно від обраних продуктів. Єдиним мінусом цього ласощі є його висока калорійність. Тим, хто намагається стежити за своєю фігурою, макарони з фаршем слід вживати дуже скромними порціями. В іншому ж це блюдо заслуговує лише на позитивні оцінки від кулінарів. Готується воно дуже швидко, не вимагає дорогих інгредієнтів і спеціальних навичок.
Макарони по-флотськи готують з яловичиною, куркою, свининою, телятиною і навіть іноді додають печінку. Головне, щоб фарш вийшов як можна більш жирним і соковитим. Від цього безпосередньо залежить смак готової страви. Самі макарони також можна брати різні – довгі, короткі, фігурні, тонкі, товсті, спагеті та ін. Готують макарони по-флотськи в глибокій сковороді, казані, каструлі, в чашу мультиварки та ін.
Процес приготування макаронів по-флотськи зводиться до двох етапів. Спочатку окремо фарш обсмажується, потім його змішують з макаронами і вже разом доводять страву до готовності. При цьому два основних інгредієнта можна урізноманітнити будь-якими овочами, зеленню, грибами, спеціями, смачними підливами і заправками.
Готове блюдо часто посипають тертим сиром, прикрашають гілочками кропу або петрушки. З ним разом можна подати до столу якийсь соус, і тоді вийде практично справжня італійська паста. Макарони по-флотськи з фаршем ідеально підходять для ситного сімейного вечері.