Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці – 5 покрокових рецептів з фото

Покроковий рецепт тушкованої картоплі з м’ясом і капустою

Відмінно різноманітить смак тушкованої картоплі з м’ясом додавання в це блюдо свіжої білокачанної капусти. Відмінність даного рецепту від інших у тому, що тут пропонується готувати м’ясо з картоплею та овочами без додавання олії та використання режиму «Смаження». В результаті у вас виходить менш калорійна, але дуже смачна їжа, особливо якщо використовувати не свинину, а курятину.

Інгредієнти

  • Капуста – 200-300 гр.
  • Картопля молода – 0,5 кг шт.
  • Курячі стегенця або грудки – 0,5 кг.
  • Солодкий перець – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції для курки – 1 шт.
  • Вода або бульйон – 0,5-1 склянку.
  • Зелень рубана – за смаком.

Процес приготування:

  • Підготувати куряче м’ясо: обмити, можна зняти шкірку і обсушити паперовими рушниками. Після нарізати м’ясо на порційні шматочки.
  • Капусту, бажано молоду, наріжте гострим ножем тонкими смужками.
  • Інші овочі також очистіть. Цибуля нарубайте кубиками, болгарський перець і моркву наріжте соломкою.
  • Картоплю, наріжте середніми кубиками.
  • М’ясо і овочі викладіть у чашу мультиварки.
  • Присипте інгредієнти сіллю і спеціями, додати воду або бульйон. Перемішайте всі інгредієнти.
  • Закрийте щільно каструлю і встановіть режим «Гасіння»/м’ясо або овочі. Ваше блюдо буде готове за 60-70 хвилин в мультиварці (якщо автоматично ваша мультиварка видає час готування 2 години, так довго тушкувати це блюдо не потрібно).

Приємного апетиту!