Смачний суп зі свинини з вермішеллю в мультиварці
Прихильники здорового харчування стверджують, що перші страви дуже корисні і вживати їх бажано щодня. Приготуємо смачний і поживний суп в мультиварці. Для варіння страви вибираємо режим «Гасіння»: так не кипить суп інтенсивно, а нудиться, при цьому зберігається максимум аромату і смаку.
Інгредієнти:
- Свиняча вирізка — 300 г;
- Бульйон — 2 л;
- Вермішель — 100 г;
- Картопля — 4 шт.;
- Морква — 1 шт.;
- Лавровий Лист — 1 шт.;
- Кріп;
- Цибуля — 1 шт.;
- Олія оливкова — 1 ст. л.;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- М’ясо промиваємо, очищаємо від жиру, плівок, нарізаємо на шматки середнього розміру.
- Очищаємо овочі. Моркву натираємо, цибулю дрібно шаткуємо. Картоплю нарізаємо кубиками.
- У мультиварочную чашу вливаємо олію, кладемо моркву, цибулю. Обсмажуємо овочі 10 хвилин (програма «Випічка»). У процесі смаження не закриваємо кришку.
- До овочів додаємо свинину, картоплю, спеції, сіль, лавровий лист. Інгредієнти заливаємо бульйоном.
- Активуємо програму «Гасіння» 90 хвилин.
- За 20 хвилин до закінчення програми в суп додаємо вермішель, продукти перемішуємо.
- Готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо рубаним кропом і подаємо.
Тепер ви знаєте, як готувати суп зі свинини. Приємного апетиту!
Суп — це завжди смачно, ситно і корисно. Другі страви виходять найбільш наваристі і поживні, якщо їх готувати на основі свинини. Зварити супи можна як на кісточці, так і використовуючи м’ясну вирізку. Кожна страва має свої тонкощі і секрети. Про те, як смачно приготувати суп з свинини розкажуть досвідчені кулінари:
- Цибулю і моркву перед закладкою в суп краще пасерувати, тобто трохи обсмажити в олії. Так корисні речовини, що містяться в цих інгредієнтах, краще зберігаються, і суп вийде більш ароматним і смачним.
- За 10 хвилин до готовності супу в нього слід додати спеції і прянощі, які поліпшать смак страви. Також можна покласти свіжий подрібнений часник.
- Для супу з свинини підійдуть такі спеції: кріп, лавровий лист, петрушка, селера, чебрець, паприка, суміш перців, коріандр, мускатний горіх, шавлія, естрагон.
- Свіжу зелень краще додавати безпосередньо при подачі супу: це зробить страву більш ароматним і збільшить його вітамінне зміст.
- Якщо частина рідини при варінні бульйону випарувалася, то можна додати тільки гарячу кип’ячену воду. Холодна погіршить смакові якості бульйону.
- Бажано для варіння бульйону використовувати свинину на кісточці або свинячі реберця.
- Суп стане ще смачніше, якщо в нього додати сметану, вершкове масло.
- Не варто варити суп довше, ніж необхідно для його приготування. Так він втратить свої харчові і смакові властивості.
- Якщо виявиться, що суп пересолений, слід додати кілька картоплин, вони вберуть надлишки солі.