Суп зі свинини

Смачний суп зі свинини з вермішеллю в мультиварці

Прихильники здорового харчування стверджують, що перші страви дуже корисні і вживати їх бажано щодня. Приготуємо смачний і поживний суп в мультиварці. Для варіння страви вибираємо режим «Гасіння»: так не кипить суп інтенсивно, а нудиться, при цьому зберігається максимум аромату і смаку.
Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка — 300 г;
  • Бульйон — 2 л;
  • Вермішель — 100 г;
  • Картопля — 4 шт.;
  • Морква — 1 шт.;
  • Лавровий Лист — 1 шт.;
  • Кріп;
  • Цибуля — 1 шт.;
  • Олія оливкова — 1 ст. л.;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • М’ясо промиваємо, очищаємо від жиру, плівок, нарізаємо на шматки середнього розміру.
  • Очищаємо овочі. Моркву натираємо, цибулю дрібно шаткуємо. Картоплю нарізаємо кубиками.
  • У мультиварочную чашу вливаємо олію, кладемо моркву, цибулю. Обсмажуємо овочі 10 хвилин (програма «Випічка»). У процесі смаження не закриваємо кришку.
  • До овочів додаємо свинину, картоплю, спеції, сіль, лавровий лист. Інгредієнти заливаємо бульйоном.
  • Активуємо програму «Гасіння» 90 хвилин.
  • За 20 хвилин до закінчення програми в суп додаємо вермішель, продукти перемішуємо.
  • Готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо рубаним кропом і подаємо.

Тепер ви знаєте, як готувати суп зі свинини. Приємного апетиту!
Суп — це завжди смачно, ситно і корисно. Другі страви виходять найбільш наваристі і поживні, якщо їх готувати на основі свинини. Зварити супи можна як на кісточці, так і використовуючи м’ясну вирізку. Кожна страва має свої тонкощі і секрети. Про те, як смачно приготувати суп з свинини розкажуть досвідчені кулінари:

  • Цибулю і моркву перед закладкою в суп краще пасерувати, тобто трохи обсмажити в олії. Так корисні речовини, що містяться в цих інгредієнтах, краще зберігаються, і суп вийде більш ароматним і смачним.
  • За 10 хвилин до готовності супу в нього слід додати спеції і прянощі, які поліпшать смак страви. Також можна покласти свіжий подрібнений часник.
  • Для супу з свинини підійдуть такі спеції: кріп, лавровий лист, петрушка, селера, чебрець, паприка, суміш перців, коріандр, мускатний горіх, шавлія, естрагон.
  • Свіжу зелень краще додавати безпосередньо при подачі супу: це зробить страву більш ароматним і збільшить його вітамінне зміст.
  • Якщо частина рідини при варінні бульйону випарувалася, то можна додати тільки гарячу кип’ячену воду. Холодна погіршить смакові якості бульйону.
  • Бажано для варіння бульйону використовувати свинину на кісточці або свинячі реберця.
  • Суп стане ще смачніше, якщо в нього додати сметану, вершкове масло.
  • Не варто варити суп довше, ніж необхідно для його приготування. Так він втратить свої харчові і смакові властивості.
  • Якщо виявиться, що суп пересолений, слід додати кілька картоплин, вони вберуть надлишки солі.