Суп з печериць

Грибний суп-пюре з печериць в мультиварці

Ароматний, смачний і поживний суп. Мультиварка значно спрощує процес приготування. Завдяки ніжною текстурою і простим інгредієнтів суп добре засвоюється. Його рекомендують вводити в дитячий раціон, а також вживати в їжу під час дієти.
Інгредієнти:

  • 400 г печериць;
  • 3 картоплини;
  • 200 мл вершків;
  • 1 цибулина;
  • 20 г вершкового масла;
  • 20 г грінок;
  • 1 л води;
  • Зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Каструлю змастити рослинним маслом.
  • Дрібно нашаткувати цибулю і викласти в чашу.
  • Обсмажувати 10 хвилин, вибравши режим «Смаження».
  • Печериці нарізати невеликими шматочками і додати до цибулі.
  • Продовжувати обсмажування ще 10 хвилин в тому ж режимі, зрідка помішуючи.
  • Поміняти режим на «Суп» і виставити таймер на 1 годину.
  • Залити в каструлю мультиварки 1 літр води.
  • Коли вода закипить, додати нарізану кубиками картоплю.
  • Суп посолити і поперчити, закрити кришку і чекати сигналу.
  • Вміст каструльки перекласти в глибоку миску і подрібнити в пюре за допомогою блендера.
  • В отриману масу додати вершки, добре перешкодити.
  • Перелити все назад у каструльку, вибрати режим «Підігрів».
  • Кинути в суп масло, готувати 10 хвилин.
  • Зелень і грінки додати в кожну тарілку при подачі.