Грибний суп-пюре з печериць в мультиварці
Ароматний, смачний і поживний суп. Мультиварка значно спрощує процес приготування. Завдяки ніжною текстурою і простим інгредієнтів суп добре засвоюється. Його рекомендують вводити в дитячий раціон, а також вживати в їжу під час дієти.
Інгредієнти:
- 400 г печериць;
- 3 картоплини;
- 200 мл вершків;
- 1 цибулина;
- 20 г вершкового масла;
- 20 г грінок;
- 1 л води;
- Зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Каструлю змастити рослинним маслом.
- Дрібно нашаткувати цибулю і викласти в чашу.
- Обсмажувати 10 хвилин, вибравши режим «Смаження».
- Печериці нарізати невеликими шматочками і додати до цибулі.
- Продовжувати обсмажування ще 10 хвилин в тому ж режимі, зрідка помішуючи.
- Поміняти режим на «Суп» і виставити таймер на 1 годину.
- Залити в каструлю мультиварки 1 літр води.
- Коли вода закипить, додати нарізану кубиками картоплю.
- Суп посолити і поперчити, закрити кришку і чекати сигналу.
- Вміст каструльки перекласти в глибоку миску і подрібнити в пюре за допомогою блендера.
- В отриману масу додати вершки, добре перешкодити.
- Перелити все назад у каструльку, вибрати режим «Підігрів».
- Кинути в суп масло, готувати 10 хвилин.
- Зелень і грінки додати в кожну тарілку при подачі.