Суп з гарбуза

Смачний суп з гарбуза з куркою

Як і всі овочеві супи, це блюдо дуже корисно для шлунка і організму в цілому. М’ясо при бажанні можна подрібнювати в пюре разом з овочами. Також суп прикрашають шматочками гарбуза, обсмаженими на грилі.
Інгредієнти:

  • 200 г курячого філе;
  • 1 л води;
  • 150 г гарбуза;
  • 1 цибулина;
  • 2 картоплі;
  • 5 помідорів черрі;
  • ½ Моркви;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати філе невеликими шматочками, залити гарячою водою і варити 15 хвилин.
  • Помідори розрізати на половинки, морква, гарбуз, картоплю і цибулю нарізати кубиками.
  • Обсмажити овочі (крім картоплі) 2-3 хвилини без додавання олії.
  • М’ясо вийняти з бульйону, замість нього засипати овочі разом з картоплею.
  • Варити овочі 15 хвилин, потім перетворити в пюре блендером.
  • У тарілку з супом зверху додати кілька шматочків курячого філе.