Смачний суп з гарбуза з куркою
Як і всі овочеві супи, це блюдо дуже корисно для шлунка і організму в цілому. М’ясо при бажанні можна подрібнювати в пюре разом з овочами. Також суп прикрашають шматочками гарбуза, обсмаженими на грилі.
Інгредієнти:
- 200 г курячого філе;
- 1 л води;
- 150 г гарбуза;
- 1 цибулина;
- 2 картоплі;
- 5 помідорів черрі;
- ½ Моркви;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Нарізати філе невеликими шматочками, залити гарячою водою і варити 15 хвилин.
- Помідори розрізати на половинки, морква, гарбуз, картоплю і цибулю нарізати кубиками.
- Обсмажити овочі (крім картоплі) 2-3 хвилини без додавання олії.
- М’ясо вийняти з бульйону, замість нього засипати овочі разом з картоплею.
- Варити овочі 15 хвилин, потім перетворити в пюре блендером.
- У тарілку з супом зверху додати кілька шматочків курячого філе.